Фотоволтаичен панел Jinko 365 вата

  • Марка: Jinko Solar
  • Кат. номер: JIN365

Фотоволтаичен панел монокристален с мощност 365 Wp. Производител Jinko Solar. 

Дължина [мм]   - 2094

Ширина [мм] - 1038

Височина [mm] - 30

Тегло [kg] - 2

389,50 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 389,50 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

За Jinko Solar 

Продуктовото портфолио на JinkoSolar се състои от високоефективни модули, които увеличават максимално капацитета на фотоволтаичната система и възвръщаемостта на инвестициите. Благодарение на иновативната технология на JinkoSolar и компоненти от световна класа, които гарантират повишена надеждност и издръжливост, модулите Jinko предлагат отлични енергийни добиви и конкурентни гаранционни условия през целия живот на системата.

Технология

По-малко загуба на мощност, повече добив! Това е така, защото модулите с технология Half-Cut се състоят от 120 или 144 малки клетки вместо 60 или 72 по-големи. Чрез намаляване на клетките наполовина, загубите на мощност се намаляват и ефективността на модулите се увеличава в сравнение с модулите без технология Half-Cut. Това води до по-високи добиви и прави цялата фотоволтаична система по-икономична.

 

Качество

Jinko Solar непрекъснато търси нови идеи и възможности за допълнително подобряване на качеството на своите соларни модули. Този ангажимент е отразен и в наградите, получени от продуктите. Тази година, за шеста поредна година, соларните модули бяха посочени като „Най-добри резултати“ в „Карта за оценка на надеждността на PV модулите“ на DNV. В допълнение към тази награда, Jinko също така успя да си осигури наградата TÜV Rheinland All Quality Matters Award за пета поредна година. Джинко постигна и първо място в категорията монокристален модул. В допълнение към тези две награди, Jinko получи и "Top Brand PV Europe Seal" от EUPd Research за втори път през 2020 г.

 

Гаранция

В допълнение към 12-годишна продуктова гаранция, Jinko Solar предлага и 25-годишна гаранция за производителност. Jinko обещава, че след 25 години експлоатация поне 84,8% от изхода на модула ще продължи да бъде наличен. Тази стойност е над индустриалния стандарт от 80 %.

 

Основни характеристики

 

Тип DC конектор - EVO2

макс. Системно напрежение [V] - 1500

Ефективност на модула [%] - 20.1

Брой клетки -120

Клетъчна технология - P-PERC

Дължина на свързващия кабел [м] - 1,2

Текуща стойност Стрингов предпазител [A] - 20

Цветен заден лист - БЯЛ

Цвят на рамката – БЯЛ АЛУМИНИИ

Гаранция на продукта (години) – 12-25

 

Изтегли

Технически данни

Изисквания при монтажа

Декларация за съответствие

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!