Хибриден инвертор Growatt 6 KW - монофазен

  • Марка: Growatt
  • Кат. номер: SPH6000

Хибриден инвертор Growatt SPH6000 монофазнията инвертор от Китайският лидер. Възможност за работа с ниско волтови акумулатори. Не е възможно свързване в паралел!

ИЗТЕГЛИ

Технически данни 

Инструкция за монтаж

 

3 739,00 лв. 3 433,30 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 3 433,30 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Тих, ефективен и лесен за използване - Growatt SPH 6000 е идеален за вашата фотоволтаична система. Инверторът може да работи със или без батерия, като по този начин ви предлага гъвкавост при използването на слънчевата енергия.

Еднофазен хибриден инвертор Growatt SPH6000
Хибридният инвертор Growatt SPH5000 има максимална изходна мощност от 6000 вата. Хибридният инвертор може да работи със или без батерия. В резултат на това инверторът не е зависим от електрическата мрежа и следователно не се влияе от повреди в мрежата. Освен това разполагате с по-голяма гъвкавост по отношение на вашата фотоволтаична система. Можете да използвате слънчевата енергия, която произвеждате сами, или просто да я подавате към мрежата. Батерийният инвертор има и 2 MPP тракера, така че могат да се свържат две независими вериги. Това свойство е особено важно, ако например част от вашата фотоволтаична система е засегната от сенки в определени часове на деня. Незасегнатата част от вашата система може да продължи да произвежда електроенергия с максимална мощност.
 
Безшумен инвертор
Инверторът Growatt SPH6000 използва специална GT топология, което означава, че няма нужда от вентилатор или трансформатор. Благодарение на тези свойства инверторът не предизвиква никакви шумови емисии и затова е напълно подходящ за инсталации в жилищни сгради. Инверторът използва естествено охлаждане, което му осигурява особено дълъг експлоатационен живот.
 
Производителност
Максималната ефективност на инвертора SPH6000 е 97,5%. Благодарение на решението за съхранение и динамичното управление можете да управлявате инвертора сами.
 
Онлайн услуга на Growatt
Инверторът съдържа възможности за постоянно наблюдение чрез LAN, WiFi или комбинация от RF / UTP (shinelink). Growatt предлага интелигентна онлайн услуга за дистанционно отстраняване на технически проблеми и актуализации. Обслужването на клиенти е на разположение и на вас като краен клиент денонощно, 365 дни в годината. Това ви дава възможност сами да предприемете действия в случай на неизправности и да ги отстраните с помощта на службата за обслужване на клиенти, без да се налага да разчитате на вашия инсталатор. Тези функции и услуги правят инвертора сигурен избор за вашата фотоволтаична система. Growatt ви предлага и десетгодишна гаранция от производителя за вашето устройство.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане