Инвертор 5 KW с включени 3,7 KW панели за ток

  • Марка: Growatt
  • Кат. номер: GRWT5000PV

Островен инвертор Growatt SPF5000ES с монокристални фотоволтаици 3700 Wp. 

Марката на фотоволтайчните панели се определят при поръчка! 

4 395,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 4 395,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Един уникален пакет от панели за ток с включен инвертор с мощност 5 киловата. SPF5000ES работи както с мрежа така и без мрежа. Дава Ви свободата да избирате между Литиево - йонни батерии или тягови ( гелови ). Напрежението при зареждането на батериите е 48V! Разполагате с 450V входящо напрежение в единственият стринг. 

Независимо какъв фотоволтаик избирате за вашата система той ще бъде монокристален! В повечето случай инвертора може да побере до 10 панела с напрежение от 450V. В комплекта сме предвидили 3700Wp, за да може едно домакинство да бъде независимо през деня. 

Когато става въпрос за независмост и през тъмната част на деня. Вие трябва да си изберете акумулаторна батерия. С този си избор все по-малко зависите от ЕРП мрежата. Също голямо предимство е, че когато спре тока вие ще си имате! Този пакет е идиален за семейства  до 4-5 човека в него.

За пример: в нормален ден и максимално производство може да захранва следните неща едновременно - три климатика 18-ки инверторни, два телевизора, два компютъра. 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!