Изравнител на напрежение HA01

  • Кат. номер: HA01

С този модел 24V батериен еквалайзер може да свържете две 12V батерии по подразбиране, без значение последователно или паралелно. максималният компенсационен ток е 10А. За 36V или по-високо напрежение Батерийна група, множество 24V еквалайзери могат да бъдат свързани паралелно.

48,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 48,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Интелигентна защита: защита срещу обратна полярност, изключване при ниско напрежение за осигуряване на по-дълъг живот на батерията

1 комплект за 2 батерии Свързване по подразбиране (12V + 12 V макс.), 1 комплект за 24V (12V + 12V) система, 2 комплекта за 36V (12V + 12V + 12V) система, 3 комплекта за 48V система

Еквалайзерът на батерията се препоръчва за използване в автомобили, лодки, колички за голф, мотоциклети, слънчеви батерии, камиони, RV, електрически мотокари и всяка друга конфигурация на групи батерии.

24V батериен еквалайзер е специализиран за поддържане на баланса на напрежението на батериите, свързани последователно по време на процеса на зареждане и разреждане, поради разликите в химическия състав и температурата на клетката на батерията, свързана последователно, причинява две разлики в зареждането и разреждането на батерията дори батерията е неактивна, също поради различните нива на саморазреждане може да доведе до дисбаланс между серийно свързана батерия в процес на зареждане, тъй като има разлики, това може да доведе до прекомерно зареждане или разреждане на батерията, а другата недостатъчно зареждане или разтоварване. тъй като процесът на зареждане-разреждане се повтаря, тази разлика постепенно ще се засили, което в крайна сметка ще доведе до преждевременна повреда на батерията.

Спецификации на еквалайзера на батерията:

Номинално напрежение на батерията / 2×12V

Оптимизиращ ток / 0-5A

Ток на покой <3mA

Размер 70×70×27 mm 0.25kgs /0.55lbs

Изключете ниско напрежение 10V

 

В кутията:

1 24V батериен еквалайзер

1 Ръководство за потребителя

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!