Контактор Growatt ATS - S монофазен

  • Марка: Growatt
  • Кат. номер: ATSS

Growatt ATS-S е еднофазен превключвател за автоматично прехвърляне за Growatt инвертор за съхранение SPH и сериите SPA. Превключвателят осигурява безопасно прехвърляне на товари от основната мрежа към резервен генератор или друго захранване.

 

704,10 лв. 644,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 644,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

ATS-S (автоматичен превключвател на една фаза)
Growatt ATS-S (Auto Transfer Switch Single Phase) контролира превключването на контакторите за захранване на EPS натоварването както в мрежата, така и извън нея. ATS-S включва контактор, за да осигури на потребителите лесна връзка. Използва се с хибриден инвертор Growatt и AC свързан инвертор (еднофазен).

Конфигуриран с ATS-S, при прекъсване на захранването, ATS-S може автоматично да превключи в състояние извън мрежата, може да продължи да захранва EPS товара, товарът може да продължи да работи.

Неговата функция ще поеме автоматично в случай на прекъсване на мрежата и ще защити вашите приемници. Специална програма е посветена на този режим, можете да определите количеството енергия, което да пестите, за да работите с някои устройства или всички. Можете да насочите приемниците, които да бъдат спасени, като се свържете с правилното място на вашия разпределителен панел.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!