Микропорестта изолация 25мм

  • Марка: K-Flex
  • Кат. номер: IZM25

Гъвкава черна изолация от микропорестта гума с дължина 2м и дебелина на стената 25мм. Ограничава топлинните загуби по време на пренос на топла и студена вода. Предпазва от механични натоварвания и екстремни атмосферни влияния, намалявайки риска от корозия. Предлага висока устойчивост на тръбата в случай на високо атмосферно налягане.

Определената цена е за метър!

Поръчайте общата дължина в метри!

Обща дължина на изолацията е 2метра!

3,30 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 3,30 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Описание на продукта:

 Тръбната изолация от порест каучук е гъвкав еластомерен тръбен изолационен продукт със затворена клетка, използван за пестене на енергия и предотвратяване на кондензация в тръбопроводни приложения. Помага за защита на вашите медни и железни тръби от мухъл и конденз. Системата за затваряне с обвивка позволява бърз и лесен монтаж.

Приложение:

1. Широко използван в тръби за студена/гореща среда в централен климатичен контрол, строителство, химическа промишленост, медицина, лека промишленост, текстил, металургия, лодки, превозни средства, електрически уреди и други области.

2. Благодарение на отличните си общи свойства, продуктът е намерил широко приложение в строителството, леката и текстилната, фармацевтичната, химическата, металургията и корабостроенето и др.

3. Използва се в тръбопроводите за вода и хладилен агент на климатичната система за запазване на студа и запазване на топлината, което е постигнало идеалния ефект на приложение.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!