Пакет 5kw с батерия LiFePO4 5,4kw

  • Марка: Growatt
  • Кат. номер: GRW5ARK2

Фотоволтаична централа в пакет с инвертор Growatt SPF5000ES , батерии Growatt ARK 2,5L A1 LiFePO4 и фотоволтаични панели монокристални 4,6kw. Система за директен монтаж и пуск.

12 450,00 лв. 8 850,00 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 8 850,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Фотоволтаичният пакет които ти предлагам е готова за монтаж. В него е включено всичко без стойка за монтаж тъй като всеки поркив или двор е със спесифичен монтаж. Разбира се не се колебай да ми звъннеш и след разговора ни ще мога да ти предложа цена с решение. 

Както писах вече и по-горе ти ще получиш всичко в едно. Инвертора с марка Гроват е модел SPF5000ES. Един чудесен инвертор за монофазни системи до 5ооо вата пикова консумация. Научете за него повече ТУКПоследно поколение Литеово-Йоннатa батерия e с живот над 6000 цикъла при 90% разряд. В комплекта с батерията има и кабели за комуникация с инвертора и силови такива от тях до инвертора. Техническа информация за батерията ТУКФотоволтаичните панели които съм избрал за системата са с обща мощност 4600 вата. Панелите са монокристални с голям брой клетки. 

 

Къде мога да го ползвам?

Навсякъде където ти трябва 5квт монофазен ток. Може да го монтираш в дома ти, заведението или някъде където няма никаква мрежа. Едно чудесно решение за хора с ограничен бюджет. 

 

Какво може да захрани?

 

Както казах общ товар от 5 киловата. Или ако го разхвърля в домакинството ще изглежда така. При условие , че всичко изброено работи едновременно! Хладилник, Бойлер, Климатик, Телевизор, Компютър и осветление. Никак не е малко мисля. 

 

А как ще го настроя аз не съм електричар и не разбирам?

 

Екипа който съм подготвил за моите клиенти ще го настрои на нашите установки. Централата ще работи така каквито са ти изисквания към нея. Не се притеснявай няма да ти струва нищо. Приеми го като подарък. 

 

Колко време ще работи на батерия?

 

Казано най-разбираемо пет часа работа при консумация 1 киловат на час. 

 

Какво включва комплета?

 

1. Инвертор SPF5000ES off grid inverter

2. Две батерии LiFePO4 2,5kw Growatt ARK LV

3. Монокристални фотоволтаични панели 4100 Вата. / не посочвам марки защото поради текучеството често се менят. Ще ти кажа в момента какво имам и ще избереш ти/ 

4. Моноблок за акумулаторите

5. Кабели за свръзване

6. WiFi стик за мониторинг

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане