Пелетен котел Rosii Camino Compact 35Kw

  • Кат. номер: ROSSI35

Пелетен котел Camino Rossi Compact 15 е автоматичен пелетен котел с ръчно почистване на горелката и топлообменника. Котелът може да бъде свързан към радиатори, подово отопление, бойлер или буферен съд (пуфер). 

Този котел може да работи в комбинация със съществуващи отоплителни системи и соларни системи. Операцията на Роси е много проста. Този котел има проста система за бързо и ефективно почистване на топлообменника. 

 

_Camino_Compact_bg_1.pdf
5 986,20 лв. 4 544,07 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 4 544,07 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Този модерен бойлер отговаря на стандарта Ecodesign 2020 и енергиен клас A++. Отоплителната централа на пелети е с коефициент на полезно действие над 93,0% и широк спектър от приложения благодарение на модулираната номинална мощност от 5kw до 15kw.

Тези електроцентрали имат вграден в горната част резервоар за пелети с капацитет 72 литра.

Висока ефективност и елегантен дизайн, корпусът на котела е изработен от висококачествена стомана, котелът е оборудван с вентилатор, котелът е с автоматична система за подаване на гориво. Автоматична система за запалване на пелети, централна автоматизация може да се програмира седмично.

Модулирането на мощността на топлоцентралата се осигурява от нейната автоматизация (пулт за управление), централата е снабдена със система за защита срещу обратни изгаряния, корпусът на централата е изолиран със стъклена керамична вата.

Топлоелектрическата централа е снабдена с циркулационна помпа, разширителен съд, предпазен клапан, автоматичен обезвъздушител, всички те са вградени в ТЕЦ. Централното тяло е снабдено с тава за натрупване на пепел.

По желание котелът може да бъде оборудван със следните компоненти:

  • Wi-fi режим;
  • 3-посочен клапан за управление;
  • Контрол и управление на натрупващ резервоар (пуфер);
  • Контрол и управление на битов водогреен котел;

Комин

За безопасното използване на котела е необходимо той да бъде свързан към съществуващия комин, като връзката на котела към комина трябва да бъде направена с връзки, които имат ревизионен отвор, който позволява почистването им.

Разход на пелети

Консумацията на пелети на топлоцентралата е различна в зависимост от мощността на котела, външната температура, желаната вътрешна температура, отопляемата повърхност, изолацията на сградата. Потреблението се влияе значително и от качеството на пелетите. 

Компактната отоплителна инсталация на пелети е снабдена с всички необходими елементи за монтаж в централната отоплителна система: предпазен клапан, разширителен съд и циркулационна помпа на отоплителния агент. 

ВНИМАНИЕ е задължително да се монтира термоповишаващ вентил на връщането на отоплителната централа за осигуряване на добра работа на отоплителната централа и за по-дълъг експлоатационен живот на отоплителната централа .  

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане